Trettiosjukvm

H.H.

augusti 29, 2014

Hemma hos mig

Den här boken, ”Håkan på Ullevi”, flyttade in hemma hos mig igår. Jag bläddrade igenom sida till sida och läste varje ord. Jag var tvungen att bläddra lite även idag. Minns genast tillbaka på den där fantastiska kvällen, som verkligen var startskottet för sommaren. Det var magiskt på precis alla sätt. Vad fint sånt är ändå, minnen som ger en gåshud och pirr i magen, som om man nästan är tillbaka där igen.

Verkligen en helt underbar bok, alla bilder, alla ord. Vilka minnen de ger!

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “H.H.”

  1. lejnox skriver:

    Köpte också ett ex av den boken :) Underbart att få ha kvar den känslan man hade under konserten genom att titta i boken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *