Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nytt i butik.

augusti 22, 2014

Inredning

housedoctor_M14_73a_WbdmHf

 

”I det enkla bor det vackra” sägs det ju, och visst stämmer det?! En enkel inredningsdetalj som gör att det blir det där lilla extra i badrummet… För visst var denna badrumshängare ”Ring cast” från House Doctor väldigt snygg? Lite roligare än de klassiska tycker jag allt!

 

Bilder: Borett


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *