Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

On my wishlist.

augusti 18, 2014

Inredning, On my wishlist

Fotor0811175619

Det blev nog inte mitt snyggaste kollage, det ska erkännas… men produkterna däremot!

”Clothes rack” från Ferm Living. Ser inte mycket ut för världen på den här bilden kanske, men himla fin är den! // Har tidigare haft den här tandkrämen hemma, från Marvis, och ja, det blev lite extra snyggt med den på handfatet! // Fin ask i klarglas och metall från H&M Home, metalltrenden har väl inte riktigt lämnat oss än va? Bra att förvara smycken i! // Galet snygg vägglampa jag inte hade tackat nej till, från Tine K , hade passat perfekt i min hörna hemma intill soffan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *