Trettiosjukvm

”you will not see me fall. nor see me struggle to stand.”

augusti 24, 2014

Moodboard

Pinterest

Ni vet väl om att jag finns på Pinterest? Detta underbara ställe där man kan bli som besatt och fastna i en evighet av att ”pinna” loss alla vackra bilder. Älskar verkligen konceptet, alla bilder man tycker om sparade i sina egna utformade bildmappar, nåbara var som helst och när som helst- love it!

I dagsläget har jag över 3000 bilder sparade på mitt konto. Bilder på allt från vackra ord och fina kläder till drömliknande inredning och stränder som får en att vilja lämna landet helst igår. Det är en salig blandning med andra ord, och vill ni kika närmre så klicka in er här!

Annars då, har ni en fin söndag? Själv tvättar jag ikapp världens hög från semestern, lyssnar på den här fina och trivs faktiskt med att det regnar utanför.

 

Bilder: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *