Trettiosjukvm

Entrance.

september 5, 2014

Göteborg, Inredning

2386063

2386031

Göteborg har fått en ny mäklarfirma i stan, nämligen Entrance! Hurra för det, så himla roligt! Deras objekt kommer finnas stadsdelarna i Linné, Vasa, Lorensberg och Kungshöjd, och i dagsläget finns endast ett objekt ute men det dröjer nog inte länge förrän det ramar in fler och jag ser fram emot att få se hur dessa kommer vara!

Vill ni läsa mer om Entrance har både Frida på Trendenser och Tant Johanna skrivit om de sen tidigare.

”Entrance Fastighetsmäkleri står för kvalitet, engagemang och kunnande. Vi lämnar inte något till slumpen. Vi VET att sälja eller köpa sin bostad är en mycket stor händelse i de flestas liv. I den stunden vill man veta att man arbetar med kompetenta människor. Det är Entrance.”

Bilder: Entrance Fastighetsmäkleri


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *