Trettiosjukvm

Fabel.

september 12, 2014

Inredning

wb5tbfmfyxsgybkdtnq3

För ett par dagar sedan damp den här nyheten ner i inboxen! I samarbete med illustratören och formgivaren Ingela P Arrhenius har Photowall nu lanserat kollektionen Fabel. Kollektionen består utav åtta olika tapeter, där djuren står i fokus. Jag föll för ovan, som kallas ”Green Jungle”, väldigt fin i ett barnrum! Tanken bakom tapeterna är att motiven ska locka till nya godnatt sagor, vilket jag verkligen tycker är en härlig och fin idé!

Tycker även att de hade lyckats med stylingen i denna bild, med de pastelliga och snälla färgerna som passade in så fint med den gröna tapeten. Det är Sofia Jansson/Mokkasin, som står bakom stylingen och fotograferingen av bilderna till Fabel!

 

Bild: pressbild Photowall


2 svar till “Fabel.”

  1. […] hus. Resultatet är precis som allt annat Sofia sätter händer och tänder i – underbart! Och bloggarna håller med, minst […]

  2. […] hus. Resultatet är precis som allt annat Sofia sätter händer och tänder i – underbart! Och bloggarna håller med, minst […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *