Trettiosjukvm

Future Days.

september 20, 2014

Inredning

Dessa fina pappersskulpturer kommer från designstudion Future Days, som bildades tidigare iår och som ligger i Malmö. Future Days hjärta klappar lite extra för futuristiska former och vibrerande färger, vilket man tydligt kan se i produkterna!

Mannen bakom Future Days heter Kim Walltin, och hans fina produkter är gjorda för hand i Malmö, utan lim och tryckta på FSC- och Svanengodkänt papper. Varje skupltur är numrerad och finns i 250 exemplar, och varje ask består utav tre skuplturer; Suspiria, Korallreven och Metroid.

Vill ni också ha en ask så finns de i fler färger och går att beställa här! Tusen tack duktiga Future Days för de fina skulpturerna!

Detta inlägg är i samarbete med Future Days.

 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *