Trettiosjukvm

Gamla glasflaskor.

september 13, 2014

Hemma hos mig

image11

God morgon på er! Jag sitter och bunkrar upp med frukost för snart ska jag sladda in till Slottskogen, möta upp några kollegor för att köra Run4rights, ett lopp som välgörenhetsorganisationen Mud Africa står bakom. All vinst går till deras arbete där de strävar efter en mer jämlik rättighet till att få äga mark i Malawi. Det känns som en bra start på dagen!

Och på tal om något annat, så måste jag erkänna att jag inte varit mitt allra vassaste denna sommaren när det kommer till loppisfynd. Endast dessa två gamla glasflaskor med porslinslock har fått flytta in till mig, och de blev mina i Köpenhamn för i stort sätt inga pengar alls.

Förra sommaren hade jag bättre flyt, men iår blev det bara dessa som sagt, men de är ack så fina ändå! Har ett par andra glasflaskor sedan tidigare också, det är nog något jag är lite svag för faktiskt. Kanske får börja samla på riktigt?!

Har ni fyndat på loppis i sommar? Vad blev det för guldkorn?

 

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Gamla glasflaskor.”

  1. Flasknörd skriver:

    Kolla i botten på flaskorna så kan du se vilket år de är tillverkade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *