Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

IKEA Time travel experiment. Part 2.

september 18, 2014

Okategoriserat

Minns ni det här? IKEA kör ju just nu ”The time travel experiment”, där de släpper olika videoklipp i samband med deras katalogsläpp, och nu är det alltså dags för ett nytt klipp, vilket ni kan se här ovan!

The time travel experiment görs i samarbete med hypnotisören Justin Tranz och går som sagt ut på att unga par ska få en inblick i hur deras framtid kan se ut, och i detta klipp får vi möta Jeff och Beth, och får se deras eventuella liv om ett par år!

 

Detta inlägg är i samarbete med IKEA.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *