Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nordhemsgatan 31B.

september 9, 2014

Drömhem, Göteborg, Inredning

Blev genast sugen på grått plankgolv när jag såg det här, hur fint? Det här var ett snyggt kök, verkligen! Ser öppet och härligt ut. Lampanordningen framför skåpen gillar jag också!

Snyggt, snyggt!

Bilder: Stadshem


2 svar till “Nordhemsgatan 31B.”

  1. Älskar det gråa golvet! Riktigt snyggt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *