Trettiosjukvm

Small talk med Hanna Wessman.

september 28, 2014

Drömhem, Inredning

152-1024x683

112-1024x682

162-1024x683

xxx-1024x683

Nätmagasinet The Way We Play har varit hemma och besökt den åh-så-jäkla-begåvade inredaren (som ni kanske känner igen från Äntligen Hemma?) Hanna Wessman. The Way We Play är ett magasin för, som de själva uttrycker det, ”alla som har barn eller någonsin varit ett”  och under deras kategori Small Talk besöker och intervjuar de olika mammor och senast ut är alltså Hanna!

Har sett hennes hem tidigare i hennes blogg och på Instagram, och tycker verkligen om hennes stil! Den är personlig, stilsäker och varm. Tycker även att de verkligen fick till väldigt fina bilder på henne och hennes barn i deras finaste miljö! Vill du se fler bilder på klicka in dig här!

 

Bilder: The Way We Play


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *