Trettiosjukvm

Stilleben.

september 8, 2014

Inredning, Resor & Utflykter

Jag hoppas ni orkar med mina små tips från sommaren och semestern bara lite till?!

När jag var i Köpenhamn passade jag även på att springa in i omtalade inredningsbutiken Stilleben. Att jag sprang in är faktiskt ingen överdrift, med en gnutta stress i kroppen hann vi bara med en snabb vända (därav inte så många bilder) men underbart är kort sägs det ju!

Fantastisk lokal med fin inredning, och utsidan är så snygg så jag förstår nu varför den flitigt dyker upp på Instagram. Fick inte med mig något hem härifrån men det var värt en (i det här fallet turbosnabb) visit! Nästa gång ska jag försöka hinna kika lite mer…

Har ni själva varit där? Vad tycker ni om Stilleben?

 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *