Trettiosjukvm

Åhlens bra val.

oktober 26, 2014

Inredning

braval-produkt-matplats

braval-produkt-sovrum

braval-produkt-mode

Åhlens har dragit igång en kampanj där syftet är att visa att det finns fler bra och hållbara val än man kanske kan tro, även i sin inredning! De har i samband med detta inrett en hel lägenhet på Södermalm med ”bra val”- produkter, i allt från miljömärkta ljusstakar till matta i återfunnet material, produkter som alltså är snälla för miljön och för oss människor!

De har sedan låtit några få bo i denna lägenhet på 42 kvadrat, och är du också sugen på att boka en natt i denna lägenhet kostar det 500kr, och du kan göra det här! Jag tycker det är en väldigt smart och rolig kampanj som verkligen har fått genomslagskraft, tycker mig sett bilder, texter och reklam om denna lägenheten överallt det senaste!

 

Bilder: Åhlens


2 svar till “Åhlens bra val.”

  1. Men så grym inspo, så himla snyggt! :) Ha en grym start på veckan och hoppas den bjuder på mängder utav möjligheter! :) Kramar!

  2. […] var högt ställda, men oj så Kalle och Åhléns levererade! Smart, snyggt och inte minst nytänkande med tanke på att den inredda lägenheten faktiskt går att hyra! (Eller gick att hyra […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *