Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Aiayu.

oktober 22, 2014

Inredning

Aiayu

Aaiyu 4

Aaiyu 6

Är lite sugen på att köpa nya lakan, och funderar på om dessa i ekologisk bomull från Aiayu kan vara något? De finns i tre olika färger; Ash, Tan och White och jag tycker de ser väldigt fina och sköna ut! Har ni testat dessa, vad tycker ni?

 

Bilder: Artilleriet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *