Trettiosjukvm

DIY // Nattduksbord

oktober 22, 2014

Inredning

Fotor01021231024

Såg den här fina inredningsbilden inne på Stadshem och från lägenheten på Klareborgsgatan som är till salu. Fastnade direkt för färgerna och tonen i sovrummet och i den här bilden, och så tyckte jag mycket om de nattduksbordet de hade!

Vet tyvärr inte var just det här är ifrån, men tänker att det borde vara busenkelt att göra ett eget? Köpa en snygg trälåda i valfri storlek och färg, kanske i svart eller i naturfärgat? Ställ lådan på högkant, släng på fyra hjul undertill och voila!, ett eget nattduksbord! Eller kanske ett avlastningsbord intill soffan, så det blir nära till hands med fina tidningar eller vad du nu vill placera i ditt nya bord!

Enklare än så blir det väl inte va?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *