Trettiosjukvm

Kvadratsmarta 38kvm.

oktober 21, 2014

Drömhem, Inredning

Skandiamäklarna

Skandiamäklarna 3

Skandiamäklarna 4

Skandiamäklarna 5

Skandiamäklarna 6

Såg denna fina lägenhet inne hos Frida, och jag älskar ju när jag hittar små lägenheter där de utnyttjar kvadratmeterna på ett så snyggt och smart sätt som möjligt! Eftersom jag själv bor litet (37 kvm, inte så otippat va?) så tar jag tacksamt emot tips och knep på hur man kan göra även de allra minsta hemmen till de allra finaste!

Denna lilla pärla ligger på Polhemsgatan 2 i Stockholm och är till salu via Skandiamäklarna. Jag föll mest för det vackra fönstret mellan sovrum och kök samt den snyggt platsbyggda garderoben i grått, tummen upp! Det är en fin grå ton som går rakt igenom lägenheten och jag tycker det fanns många fina detaljer som gömde sig på dessa 38 kvadrat!

 

Bilder: Skandiamäklarna


3 svar till “Kvadratsmarta 38kvm.”

  1. Lina skriver:

    Polhemsgatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *