Trettiosjukvm

Let there be light.

oktober 16, 2014

Inredning

Let there be light

I och med att hösten dragit in över Sverige med stormsteg så går vi ju nu mot allt mörkare tider. Mörkret och den här årstiden går ju lite hand i hand som vi alla vet, så därför krävs det ju faktiskt lite fler ljuskällor där hemma. Kanske i form av en ny lampa eller bara med levande ljus? Har här samlat några favoriter som jag hoppas kan ge till lite inspiration i höstmörkret!

Nyinkommen taklampa från Lagerhaus som inredningshjärtat faktiskt slår lite extra för just nu // Doftljus från Terrible Twins, finns i flera olika dofter och bara förpackningen är ju så himla fin! // Riktigt snygg ljuslykta i metall, även den från Lagerhaus och kan nog bli nästa inredningsköp // Taklampan Ballroom XL i handblåst och handmålat glas, finns även i fler färger och är lika fin att hänga ensam som att blanda flera!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *