Trettiosjukvm

Mingo.

oktober 18, 2014

Okategoriserat

image

Mingo 2

Mingo 3

Lite ”off topic” nu med tanke på att jag allt som oftast skriver om inredning, men… Min fina och kreativa vän har tillsammans med en tjej till startat upp det nya klädmärket Mingo, som är enligt deras egna ord; ”For small people who love to explore the world!” Måste säga att jag verkligen är imponerad, tycker det är tuffa basic kläder i skönt material som är lättburna  för kidsen. Bomullen kommer från Turkiet och kläderna tillverkas i Nederländerna, med rötter i Skandinavien. Alla kläder är även unisex och är inte knutna till några årstider, bra va?!

Har ni själva barn och inte kikat in deras kläder än så kan ni göra det här!

Trevlig helg!

 

Bilder: Mingo


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *