Trettiosjukvm

Small Talk med Malin Persson.

oktober 10, 2014

Drömhem, Inredning

Malin Persson 7

Malin Persson 5

Malin Persson 8

Malin Persson 1

Malin Persson 4

Malin Persson 6

Malin Persson 3 

Ja det var ju inte direkt det lättaste att välja ut bilder ur The Way We Play´s senaste Small Talk där de hälsar på hemma hos modellen, stylisten och bloggaren Malin Persson.  Alldeles för många fina bilder ifrån ett alldeles fantastiskt hem! Jag råder er därmed att även klicka er vidare hit för att se samtliga!

Hon är sannerligen i ropet nu, den där inspirerande och duktiga Malin. Förutom att hon dyker upp i senaste Small Talk så frontar hon även senaste utgåvan av Elle Decoration, och visar även där upp sitt fina hem i ett hyllat hemmahos reportage! Ingen tvekan kring varför, för jäklar-i-min-lilla-låda vilket inspirerande och vackert hem de har! Har följt renoveringen lite kring det hus som nästan ser ut som ett slott, och måste säga att jag älskar resultatet. Deras inredning och val sticker ut och gör att detta inte är som alla andra hem, och det älskar jag! Det maffiga skåpet i köket är ju en ren dröm bara det, och hela huset ser hemtrevligt, personligt och mysigt ut.

Så. Himla. Fint.

Bilder: The Way We Play


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *