Trettiosjukvm

Triss i glas.

oktober 17, 2014

Hemma hos mig, Inredning

Jag har en skiva i carraramarmor som ligger hemma på mitt vita köksbord. Vad som står ovanpå skivan ändras för jämnan, med olika stilleben och vad som känns fint just nu.

I dagsläget ser det ut såhär, med loppisfyndad ljushållare i mässing, patinerad kruka med en liten pelargon som aldrig verkar vilja växa till sig (tips någon?!), finaste fatet från begåvade Elin Lannsjö och så en samling med olika små flaskor/vaser i klarglas. Tycker det är väldigt fint att blanda olika glasflaskor liknande ovan, både med stora och små! Ibland sätter jag ner någon liten kvist eller blomma men de är också fina precis som de är, och blir ni sugna på att ha liknande så kika in er här, här och här!

 

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Triss i glas.”

  1. Pssst… Plantera i en större kruka ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *