Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Boulebar Rosenlund.

november 9, 2014

Göteborg

Tog med en vän tidigare i veckan och gick på invigningen av stans nya Boulebar som nu ligger på Rosenlundsgatan! En kväll med trevliga människor, god mat, pastis i glasen och boulematcher vart man än vände blicken. Väldigt härligt!

Dessvärre hann jag inte själv ta plats på banan för att testa mina boule- kunskaper men det blir definitivt ett besök snart igen och då jäklar ska tävlingsinstinkten få komma fram!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *