Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Easy sunday.

november 9, 2014

Hemma hos mig, Inredning

Vad händer denna söndag då? Just nu dammsuger jag lite snabbt här hemma då en fotograf strax ska komma hit inför något roligt! Och eftersom solen skiner utanför tänkte jag efter fotandet snöra på mig skorna och sticka ut på långpromenad i skogen, känns perfekt en dag som denna! Det blir en lugn och härlig söndag helt enkelt, vilket känns bra då jag faktiskt är ganska trött i kroppen just nu, en höstförkylning på gång tro?

Och såklart- stort grattis till alla pappor där ute på fars dag!

Nu ska jag fortsätta dammsuga lite, trevlig söndag hörni!

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Easy sunday.”

  1. Hanna skriver:

    Så spännande! Hoppas att vi får se resultatet av fotograferingen sedan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *