Trettiosjukvm

Elin Lannsjö keramik.

november 17, 2014

Inredning

blogger-image-1302830266

blogger-image--911266455

blogger-image--1518299269

blogger-image-1243255405

Ni har väl inte missat fantastiskt duktiga Elin Lannsjö och hennes handgjorda keramik? Varendaste grej är ett vackert hantverk och jag skulle vilja byta ut det mesta i mina köksskåp mot hennes tallrikar, skålar, fat m.m.! Superfint alltihop!

Har haft förmånen att träffa Elin ett par gånger och hon är inte bara duktig utan även så himla trevlig och go! Även besökt hennes lilla kolonilott (som ni kanske minns?) som ligger här i Göteborg och det är verkligen en idyll som man kliver in i! Vilken dröm det borde vara att få ha det så, en liten idyll fast mitt i stan, det bästa av två världar.

Fantastiska bilder tar hon ju också… Så har ni inte kikat på hennes keramik tidigare så tycker jag faktiskt ni ska passa på att göra det här

 

Bilder: Elin Lannsjö


2 svar till “Elin Lannsjö keramik.”

  1. Anna skriver:

    Åh, så fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *