Trettiosjukvm

En lunch på Långgårdarna.

november 12, 2014

Göteborg

Träffade upp supertrevliga Fanny (japp, vi har samma namn!) på lunch idag. Vi tog oss en sväng till Långgårdarna och nya Tacos & Tequila för en timma med god mat och lite härlig planering och nya idéer.

Verkligen tummen upp till Avenyfamiljen som styrt upp allt det här nya på Tredje lång, tror vi göteborgare suktade efter något sånt här, så vi tackar och bockar!

Fanny och jag lärde känna varandra ganska så nyligen, hon jobbar som frilansfotograf och är verkligen duktig på det hon gör! Just nu ingår tio (!) av hennes prints bland de fina tavelväggarna som finns på Taverna Averna, och är ni nyfikna på hennes verk så kan ni klicka in er här!

Nu ska jag sticka iväg på italiensk afton, ska bli himla trevligt! Ha en fin onsdag!

 

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *