Trettiosjukvm

Eucalyptus.

november 24, 2014

Inredning

IMG_0338

IMG_0343

Förra veckan sladdade jag in på Bunches by Blomrum för att köpa hem lite grönt! Det blev den här kombinationen, av tistlar och eucalyptus och enligt personalen på Bunches var det dagens mest populära bukett, sedärja! Såg att även Emma hade den här typen av bukett hemma, lite kul!

Ett litet tips till dig som kanske också köpt eucalyptus är att om du gnuggar på bladen så börjar de dofta fräscht och gott! Jag kan inte låta bli att göra det nästan varje gång jag går förbi… Det passade fint med lite extra grönt här hemma nu och nästa inköp när det kommer till grönt blir en massa fina hyacinter inför julen, härligt! Har ni börjat med det än?

 

Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “Eucalyptus.”

  1. Emma - By Emma skriver:

    Ja, jag blev löjligt inspirerad av de fina blommorna på parmesankvällen. Himla fint är det!

    Ha en fin kväll. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *