Trettiosjukvm

Italiensk afton.

november 14, 2014

Okategoriserat

_MG_4176

_MG_4235

_MG_4499

_MG_4748

_MG_4883(1)

Frida på Trendenser bjöd in till italiensk afton i samarbete med Bond Communication Agency tidigare i veckan. Det hade dukats upp fint på deras gemensamma kontor i vackra Victoriapassagen, och fokus på kvällen var god parmesan från Parmigiano Reggiano. Förutom denna farligt goda ost bjöds det på massa skratt, intressanta samtal, gott vin och italiensk mat som kocken Linus Ström från Pigalle stod för.

Middagen som verkligen satte guldkant på en annars helt vanlig onsdag tillbringades tillsammans med Trendenser Frida, Emma, Tant Johanna, Elin Lannsjö, Anna, Krickelin, Linda och Jenny från Trendspanarna, Martin och Sarah Widman. Ett riktigt härlig sällskap och en fantastisk middag med andra ord!

Tusen tack för en fin kväll!

 

Bilder: Alice Johansson


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *