Trettiosjukvm

It´s beginning to look a lot like Christmas!

november 27, 2014

Inredning

XMAS

Åh nu börjar det närmar sig, visst gör det?! Jag smygstartade i helgen med att baka lussekatter och i veckan blev det minigran och hyacinter- shopping! Check på den! Så fort tid finnes så ska jag börja pynta och fixa julfint på riktigt här hemma, kanske på söndag lagom till 1a advent? Hur ser det ut för er, fullt julstök eller har ni bara mjukstartat lite?

Satte ihop ett litet collage med fina julsaker (mest ljuskällor i olika former insåg jag men det behövs väl nu i mörkret), det finns ju verkligen mängder med fint, och om detta julcollage är något ni tycker om så kan jag göra någon mer framöver?

Den väldigt omtalade och ack så fina ljusstaken från Granit // Doftljus från Byredo som luktar jul // Espressokoppar från Design Letters som kan användas till adventsljus // Klassisk och vacker stjärna att hänga i fönstret från Artilleriet // Tygservetter från H&M Home som kan piffa upp dukningen vid vilken mysig julfrukost som helst!

Hoppas det gav er lite inspiration inför julen!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *