Trettiosjukvm

Monochrome maps.

november 19, 2014

Inredning

Att det länge varit populärt med grafiska posters över städer har nog inte undgått någon. Det har verkligen synts precis överallt och hemma hos mig hänger faktiskt både en version av Paris och Göteborg. Det verkar dock som om vi inte riktigt fått nog än för nu finns det nämligen ytterligare några nya varianter!

Senaste i ropet är dessa- Monochrome maps, från franska Paper Company. De är gjorda med svart bläck som tryckts på tjockt omslagspapper och de monokromska printsen visar antingen Berlin, Amsterdam, Bronx, Tokyo, Paris, Brooklyn eller Queens!

Vill du hänga upp någon av dessa grafiska prints hemma så finns de att få tag på här!

 

Bilder: Artilleriet


2 svar till “Monochrome maps.”

  1. Linnea skriver:

    Jag har letat efter en snygg Göteborgsversion, utan framgång än så länge. Var köpte du din?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *