Trettiosjukvm

Notebook.

november 23, 2014

Okategoriserat

IMG_0361

IMG_0365

Tillbringat den här söndagen med att försöka bli kompis med min nya kamera (Yes, jag har äntligen tagit det stora steget!) samtidigt som jag kämpar med att få ordning på redigeringsprogrammet Lightroom.  Inte det lättaste ska erkännas, då det verkligen är baby steps som gäller på den fronten, men jag måste ju helt enkelt testa mig fram! Övning ger färdighet och allt det där. Så jag vet inte om ni ser någon skillnad på bilderna nu från tidigare men de ska nog bara bli bättre och bättre, hoppas jag iallafall!

Susade in på Artilleriet i fredags på väg hem från jobbet, spanade in julpyntningen (det var oväntat lugnt där inne!), fick med mig goda kolor från Pärlans samt ett nytt anteckningsblock. Om jag inte har tillräckligt många redan? Nope. Jag stod däremot och även klämde lite på det här blocket men någonstans fick även jag hejda mig…

Bilder: trettiosjukvm


4 svar till “Notebook.”

 1. Ida skriver:

  Vad roligt med ny kamera! Kan du inte göra ett inlägg och berätta om den? :)

 2. Lina skriver:

  Vad spännande! Vad är det för kamera som du har köpt? Funderar själv på att köpa en nu innan jul och är lite nyfiken på hur du resonerade kring valet av kamera :)

  • trettiosjukvm skriver:

   Ja det är himla roligt, äntligen slog jag slag i saken! :) Det är en Canon G16 och jag är supernöjd! Kanske dyker upp ett inlägg snart om min lilla nya vapendragare :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *