Trettiosjukvm

Ny smak på Avenyn.

november 30, 2014

Göteborg

IMG_0460

IMG_0506

Namnlös

IMG_0474

IMG_0490

IMG_0495

I samband med nyöppningen av Nespresso´s senaste tillskott- en butik mitt på paradgatan Avenyn, bjöd de in till en supertrevlig frukost i torsdags tillsammans med Valentin & Byhr. Som senare var följt av en mycket härlig invigningsfest på kvällen! Här ovan ser ni bilder från frukosten som jag njöt av tillsammans med Sarah Widman, Elin Lannsjö, Jennie Ellen, Andreas Wijk, Julia Fors och Hanna Stefansson. Vi fick lära oss hur man provsmakar kaffe på riktigt, kikade in den nya butiken, högg in på en fantastisk frukostbuffé som var framdukad av trevliga Fratelli Gridelli, och hade en riktigt fin start på dagen helt enkelt!

Välkomna till Göteborg Nespresso – ni var efterlängtade!

 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Ny smak på Avenyn.”

  1. Sandsten skriver:

    Låter helt fantastiskt!! Äntligen nespresso butik, ser ut som ett härligt event!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *