Trettiosjukvm

Paljetter och posters.

november 29, 2014

Hemma hos mig, Inredning

IMG_0347

IMG_0348

IMG_0350

IMG_0346

Det är inte ofta, men ibland får även lite paljetter och glitter sin plats i garderoben, och ni som följer mig på Instagram (@trettiosjukvm) har redan sett denna lilla discokula som är härifrån! Kan ju pigga upp vilken trött vinterkväll som helst!

I hörnet vid spegeln ser ni också ett litet hopplock av bland annat tapetprover men mestadels rullar med diverse olika posters som inte riktigt har någon plats (just nu) på väggarna. Tycker det kan vara fint att få låta rullar med posters stå framme faktiskt, antingen såhär i någon påse man tycker om, eller i en stålkorg eller liknande.

Och ja, det där Monstrea- bladet skäms ju inte för sig. Riskerar att åka ut när hyacinterna åker in…

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Paljetter och posters.”

  1. Nej släng inte! Jag jobbar för att min ska bli så där maffig!
    Uuuuuuuursnygg topp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *