Trettiosjukvm

Petra Bindel away.

november 6, 2014

Nätkärlek

Petra Bindel

Petra Bindel

Petra Bindel

Petra Bindel

Petra Bindel

Ja jag vet, ni har nog sett detta lite överallt redan, men jag kan bara inte låta bli att även jag tipsa om det! Duktiga fotografen Petra Bindel har nämligen en sida- Petra Bindel away, som jag inte sett innan, där hon postar sina bilder som är himla vackra och fina! Tycker ni om ovan axplock från hennes blogg så gå in och kika för att se mängder med fler.

Och att jag själv susat förbi den där tegelväggen med det otroligt fina blåmönstrade partiet känns lite extra kul!

Bilder: Petra Bindel


4 svar till “Petra Bindel away.”

  1. Anna Henricson skriver:

    Åh så vackert!,

  2. Tant Johanna skriver:

    Ja men visst är bilderna så vackra och inspirerande! Tack snälla för länken :)
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *