Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Redo för renovering?

november 25, 2014

Okategoriserat

Det känns lite som om det renoveras mer än någonsin just nu. Många vill sätta sin egna prägel på sitt hem, fixa saker själv, och jag kan tänka mig att när ett par är mitt uppe i en renovering så blir det lätt ett litet test för förhållandet. Bosch nya kampanj handlar om hur fel renovering kan gå och hur förhållanden kan påverkas av det! De har i samband med detta även gjort en undersökning som visar att var fjärde ung (mellan 15-22 år) har fått göra sig av med en nyinköpt inredningspryl eller helt ändrat om planerna på grund av att de har mätt fel, därför passar ju ovan video in bra!

Tycker kampanjen är väldigt rolig och känns ganska så spot on (dock hoppas jag inte det blivit såhär illa!)! Känner ni igen er i något liknande vid renovering kanske?

 

Detta inlägg är i samarbete med Bosch


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *