Trettiosjukvm

Tavelväggar.

november 16, 2014

Inredning

Jag har märkt att om det är något folk tycker är klurigt så är det att få ordning på tavlor och tavelväggar. Här ovan ser ni en liten mix av lite olika varianter, allt från att ha placerat tavlorna kloss an, att följa en rak linje eller inte någon alls, till att nästan endast köra svarta ramar eller blanda upp med ljusa i trä. Valmöjligheterna är oändliga, men jag hoppas detta gav er lite inspiration iallafall!

Sen tror jag tricket är att inte låsa fast sig allt för mycket, det går faktiskt att plocka ner och hänga om ifall man tröttnat framöver, försök släpp tanken på att det skall hänga där för alltid för då är det inte så konstigt att det låser sig.

 

Bilder: 1 // 2 // 3 // 4


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *