Trettiosjukvm

Team Hawaii X Photowall

november 29, 2014

Inredning

IMG_0434

IMG_0458

IMG_0447

IMG_0443

I samband med Photowalls senaste tapetkollektion ”Nature calling” som de tagit fram tillsammans med duktiga Team Hawaii så bjöd de in till bloggfrukost och pysselstund tidigare i veckan på Hotel Avalon här i Göteborg. Jag har länge varit förälskad i Team Hawaii´s väggkalender som fått pryda min vägg i snart ett helt år så det var roligt att få träffa Anna och Malin denna morgon!

Det bjöds på frukost, lite härligt morgonhäng med bla Emma, Martin och Anna, och så pyssel då som gick ut på att vi skulle göra våra egna julstjärnor av deras fina tapeter som ingår i Nature calling- kollektionen som tagits fram som en hyllning till naturen. En väldigt trevlig start på dagen och väldigt imponerad blev jag av alla fina DIY- stjärnor!

 

Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “Team Hawaii X Photowall”

  1. […] Photowall för när de lanserade nya Nature calling av Team Hawaii. I göteborg bjöds det på pysselstund inför lanseringen och de fina stjärnorna fick vi från stockholmspressen sedan njuta av under […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *