Trettiosjukvm

Le Kiosk shop.

december 5, 2014

Göteborg, Inredning

IMG_0547

IMG_0574

Le Kiosk

IMG_0557

IMG_0584

IMG_0556

Le Kiosk har nu slagit upp portarna till sin fysiska butik och showroom på Sveagatan 20. Jag passade på att kika in för att se hur de har fått iordning när de hade lite smygpremiär förra veckan! Det var jätte trevligt att hälsa på och de har verkligen lyckats med att få en mysig och välkomnande känsla, och deras inredningsprodukter är så himla fina och vissa saker är de även ensamma om att sälja här i Sverige vilket jag tycker är lite extra kul! Blev (inte helt oväntat) lite kär i ett par posters jag såg och även origamibollen gjord av Up the wooden hills som Nanna håller upp på bild här ovan…

Tack för titten och bubblet, ni har verkligen lyckats!

 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Le Kiosk shop.”

  1. E skriver:

    Åh, kragarna på väggen på bild 5, snälla säg att de går att köpa och i så fall var!! Blev plötsligt besatt av dem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *