Trettiosjukvm

Lyckoklöver.

december 10, 2014

Inredning

IMG_0683

IMG_0679

IMG_0694

Det står en helt gigantisk lila lyckoklöver i mitt köksfönster som snart är så stort att jag funderar på om den måste byta kruka. Den flyttade in när den endast var gömda skott i krukan för ca 1 år sedan och trivs uppenbarligen alldeles utmärkt hos mig. Det roligaste av allt är att den vandrat i släkten i många år så jag hoppas den får leva vidare länge till!

Den lyckoklöver som ni ser ovan och som jag passade på att fota häromdagen är Fannys, och den fick agera lite modell. Finast av allt med lyckoklöver är att den öppnar upp sig när det är ljust och går och lägger sig (slår ihop bladen) när det är mörkt, älskar det!

Visst är de fina?

 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Lyckoklöver.”

  1. Älskar lyckoklöver!
    Min började bli hängig så jag antog att den skulle gå i vintervila så ställde den svalt och lite halvmörkt. Sen glömde jag av den och när jag för några dagar sedan skulle se hur den mådde så var den helt död! Får köpa nya till våren! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *