Trettiosjukvm

Tack 2014. Hej 2015!

december 31, 2014

Okategoriserat

Nyår

Då var det dags igen, att tacka för ännu ett år och se fram emot ett nytt. Att tänka tillbaka, reflektera och summera 365 dagar som precis har passerat. Jag känner en tacksamhet för 2014. Mina nära och kära har fått vara friska och lyckliga, jag har träffat nya fina människor, åkt på härliga resor till Mexico, Köpenhamn och Barcelona, fått utvecklas, gjort roliga projekt och varit med om förvånansvärt mycket spännande och härligt!

Gällande Trettiosjukvm så har jag hört mig själv i en podcast, dykt upp i fyra olika tidningar, har plötsligt nästan 60 tusen följare på Pinterest och snart 4000 på Instagram, och mycket mycket annat har hänt! Så jäkla roligt att fått vara med om allt.

Jag är exalterad inför 2015. Är helt säker på att det blir ett spännande år, jag känner det verkligen i hela kroppen! Har mycket att längta till, många mål att sträva efter, och så vill jag skratta; mycket, ofta och högt! Ni är med mig va?

Tack för ett fint år, och för att ni läser, kommenterar och tycker om.2015- nu kör vi!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *