Trettiosjukvm

Två Dagar.

december 6, 2014

Trettiosjukvm i media

I GP’s bilaga Två Dagar finns idag reportaget ”Göteborg inspirerar”. Det handlar om hur hypat det blivit det senaste med konton som riktat in sig på Inredning (#interior), som idag har nåt den galna siffran 3,9 miljoner hashtags, och varför det blivit så?!

Där hade jag äran att få synas tillsammans med @solveigsdotter, @annacate och @dromma! Jag delar med mig av mina tankar kring det här med Instagram, erkänner att allt inte alltid är sådär fint (såklart!), berättar hur jag redigerar bilder och varför jag älskar hela tanken med Instagram! Är nöjd med resultatet och tycker det var himla roligt att få vara med i ett reportage som är så rätt i tiden!

Solen skiner idag också, och det är lördag, så himla härligt! Nu ska jag kila iväg på min systerdotters dansuppvisning, mitt lilla mosterhjärta kommer ju fullkomligt spricka av stolthet.

Ha en fin dag alla ni!!

Bilder: trettiosjukvm / screenshot från GP online


2 svar till “Två Dagar.”

  1. Julia skriver:

    Så fantastiskt roligt det måste kännas att få vara med i tidningen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *