Trettiosjukvm

Inredning på höjden.

januari 8, 2015

Hemma hos mig, Inredning

trettiosjukvm

trettiosjukvm

IMG_0827

trettiosjukvm

Jag har en hylla som sitter ovanför min säng, och det var faktiskt en plats här hemma som jag väldigt länge hade riktigt svårt att få fin. Jag lyckades liksom aldrig riktigt få ordning på det, och jag vet inte om det kanske är för att hyllan är på höjden och inte i ögonnivå, vilket då kräver sina nivåskillnader i inredningen (iallafall enligt mig) eller för att det helt enkelt bara var en svår plats att få till.

Men det senaste har jag faktiskt blivit riktigt nöjd, äntligen! Det är en fin ton i färgerna, en blandning av prylar som är vilsamma för ögat och så lite nivåskillnader som sagt som jag tycker gör sig fint här! En trave pocketböcker med ryggarna bortvända, en samling av olika glasdetaljer, tomma lådor med fina etiketter, och så lite grönt!

Ja, det är faktiskt ganska bra där uppe på höjden, skam den som ger sig!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Inredning på höjden.”

  1. Julia skriver:

    Det är verkligen ett vackert stilleben du fått till, det ska du vara nöjd med! :)

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *