Trettiosjukvm

On my wishlist.

januari 10, 2015

On my wishlist

Wishlist

Då var det dags igen!

Vad som snurrar i tankarna nu? En fin spegelask från H&M Home som gärna skulle få agera förvaring för mina smycken // Riktigt snygg och stilren stol med raka linjer. ”Afternoon chair” är designföretaget Menu´s första stol och jag tycker de lyckats på alla sätt! // Ögongodis i form av drömliknande ballerinas från Célines vårkollektion. Yes please! // Mässingslampan ”Brass wall lamp” från Artilleriet är en tuff skönhet som kanske skulle kunna få stoltsera som sänglampa? // Jag har en bok tidigare från ”The Sartoralist” men hade gärna även haft denna coffee table bok hemma, så snygg att bara få bläddra lite i och finna inspiration.

Det var alles! Hittade ni någon ny favorit kanske?


2 svar till “On my wishlist.”

  1. Hanna skriver:

    Så fina prylar du har samlat ihop! Och den där spegelasken var ju inte bara fin, den var ju ett riktigt bra budgettips också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *