Trettiosjukvm

Pinterest love.

januari 20, 2015

Okategoriserat

1

Att jag i dagsläget har cirka 76 000 följare på Pinterest känns ju helt galet. Nästan lite svindlande. Sjuttiosextusen. Hur tusan blev det så?

2

Jag är iallafall (onekligen) en riktig sucker för Pinterest och älskar att slå ihjäl lite tid med att kika in lite titt som tätt för att få en inspirationsboost av en mängd av fina bilder i flödet. Lättillgängligt, vackert och underbart.

Har ni några tips på konton man inte får missa kanske? Hojta gärna till isåfall! Nu pinnar vi vidare…


2 svar till “Pinterest love.”

  1. Ida skriver:

    Hej! Vill du berätta lite om kameran som du köpte? Vilket märke osv, om det är något som du kan rekommendera :)

    • Trettiosjukvm skriver:

      Självklart! :) Jag köpte Canon G16! En vän som är fotograf tipsade om denna och jag gillade den direkt då det är en kompaktkamera så jag slipper byta objektiv vilket jag lärt mig sedan tidigare att jag inte riktigt orkar med (haha), den är väldigt smidig och inte så tung, har inbyggd Wifi och inte så himla komplicerad, och så tycker jag bilderna blir toppen! :) Så jag är himla nöjd och kan verkligen rekommendera den!Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *