Trettiosjukvm

Pipersgatan 4.

januari 21, 2015

Drömhem, Inredning

image2

image3

image

image5

När min kollega skickade den här lägenheten till mig för ett par dagar sedan ska jag erkänna att jag blev ganska så kär på direkten. Den ligger på Pipersgatan 4 i Stockholm och ligger just nu ute till försäljning, för någon lycklig själ som kan få flytta in. Det är varma färger genom hela lägenheten, med en del träinslag och det känns som om det inretts med hjärta. Jag blev direkt såld på köket, det känns mysigt och personligt och jag vill inget hellre än att bara få bli bjuden på en härlig middag och få sitta med ett glas rött där och bara ljuga lite. Visst känns det inte som alla andra hem som vi sett så mycket av nu? Jag tycker det här sticker ut lite, det är sitt egna, och därför älskar jag det!

Bilder: Svenska Mäklarhuset


3 svar till “Pipersgatan 4.”

  1. Josefin skriver:

    Men vilken dröm, man vill ju flytta in på direkten <3

  2. […] vi kan nog redan nu utse denna lägenhet till veckansbloggraket! Men jag kan inte låta bli att visa den jag med, för HUR mysig? Älskar att köket är […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *