Trettiosjukvm

The weekend.

januari 30, 2015

Göteborg, Mat & dryck, Okategoriserat

image
 
Min förra helg var fullproppad av härligt häng med både vänner och familj, både i stan och hemma, och det är kombinationen av den bästa helgen enligt mig! Vi kickstartade den med ett glas på trevliga Mr P (och började längta lite efter Bar Himmel som annars ligger runt hörnet under sommaren) innan vi sedan gick in vägg i vägg…
image
 
till TOSO som vi hade bokat bord på (tre veckor innan, spontanbesök hit är alltså inget man kan räkna med) senare på kvällen. Väldigt snygg inredning och jag fick känslan av att vara i New York, väldigt trevlig personal och maten var helt makalöst god, kan verkligen rekommendera deras koreanska pannkaka!
image
 
Dagen efter vaknade jag upp till stora snöflingor och ett vitt täcke över hela Göteborg. Trotsade vädret och mötte upp vänner för lunch på Vapiano, och med en chevre & fikon- pizza i magen och lite härligt lunchhäng var det dags att traska över gatan…
image
 
till Bunches by Blomrum! Vackra tulpaner blandat med eucalyptus blad fick följa med hem och bli till en fin bukett!
image
 
Sen blev det en liten mellanlandning hemma innan det var dags för chilligryta & handsbollsmatch hos vänner. Passade på att jobba lite med bloggen och ta mig en kaffe. Söndagen bestod utav 6års kalas och familjemys och rundades av på bästa sätt med en vän på besök och alldeles för mycket godis.
 
Så himla fin helg blev det.
 
Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “The weekend.”

  1. SARA skriver:

    Haha va sjukt att se min pappa på bild hos Mr P :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *