Trettiosjukvm

Torkad hortensia.

januari 20, 2015

Hemma hos mig, Inredning

trettiosjukvm

trettiosjukvm

trettiosjukvm

 
Inget nytt under solen direkt, men tåls att nämna ändå! När era vackra hortensior börjar kasta in handduken där hemma så släng de inte bara, häll ut vattnet och låt de få stå kvar (vänta dock inte för länge så det har hunnit bli tråkiga) så att de torkar, så spar du på de fina blommorna lite till! Mina har fått stå kvar torkade ganska länge nu och jag tycker de nästan är lika fina så som när de är färska och fina. Sen lyckas de inte alltid torka så som man vill ska erkännas, men oftast tycker jag allt! Och häng de inte upp och ner eller så, låt de bara få stå kvar i vasen fast utan vatten… För visst är även torkade hortensior vackra?

Lycka till! :)

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *