Trettiosjukvm

Trettiosjukvm firar 2år!

januari 19, 2015

Okategoriserat

Trettiosjukvm

Härligt att ni hittade hit! Välkomna till trettiosjukvm.com!

Med 2års jubileum slår jag på stora trumman och bjuder på inte bara en ny snygg logga som duktiga Jenny Odh tagit fram åt mig, utan även en sprillans ny sida och en helt ny kostym! Jag tycker väldigt mycket om Trettiosjukvm´s nya utseende och jag hoppas verkligen att ni håller med mig om att den är lite vassare än den förra! Känns fortfarande lite ovant för mig då mycket är annorlunda och nytt men jag är säker på att det här blir bra!

Nu kör vi va? Ni är med mig?

 

Bild: trettiosjukvm


6 svar till “Trettiosjukvm firar 2år!”

 1. PIAZZAN skriver:

  Lycka till med ”nya ” bloggen . Kram pernilla

 2. Sofia skriver:

  Fin bild!
  Måste fråga var den svarta lådan kommer i från…tycker det är sååå svårt att hitta fina förvaringslådor att ha framme..och den där är ju perfekt! :)

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tusen tack! :)
   Haha ja det är faktiskt från ett pressutskick från Nespresso som kom i den här lådan, den har varit användbar :) Hoppas du hittar någon liknande! Kram

 3. Julia skriver:

  Vilken fin sida! Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *