Trettiosjukvm

Vårnytt från H&M Home.

januari 2, 2015

Inredning

H&M Home

Är ni som jag och bara vill rensa ut julen nu, och in med lite nytt och fräscht som nästan andas lite vår? Jag har lyxen att vara ledig nu i dagarna, så idag har jag plockat bort precis allt som har med julen att göra, och det känns faktiskt ganska så skönt. Fram med det andra som fått plockats undan och så in med lite nya fina snittblommor, vädra ut, lite nystart! Så vad passar inte bättre än lite budgettips på fina detaljer?

Ovan kommer från H&M home och jag tycker verkligen att de har ett bra utbud när det kommer till inredning som de flesta har råd med… Har här plockat ut en fin matta, en förvaringskorg, en keramikmugg och en ask i glas och trä. Kanske något nytt som passar in nu när julen är förbi?

Bild: Collage från H&M Home


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *