Trettiosjukvm

Butiksinvigning RUM21.

februari 3, 2015

Göteborg, Inredning

Rum21

Rum21

Rum21

Rum21

image
Rum21
Som ni kanske redan vet har inredningsbutiken RUM21 nu flyttat från Borås till Göteborg, och det tackar vi göteborgare för!

I torsdags bjöds det in till invigning av nya butiken, och vi var ett härligt gäng från Göteborgs blogg- och inredningsvärld som träffades och åt god mat, drack bubbel, skrattade, kikade in nya (fina!!) butiken och lyssnade på en väldigt intressant presentation kring deras företag och deras nya satsning med flytt av kontor, ny butik och en helt ny grafisk profil. De har verkligen lyckats göra detta till något riktigt bra och det kommer absolut bli många besök till butiken framöver, det är en sak som är säker! Vi ses där va? (Psst, man kan tom få kaffe om man är riktigt snäll…)

Verkligen en riktigt trevlig kväll, stort tack RUM21, och återigen- välkomna till Göteborg!

Bilder: Bild nr 1 – Krickelin / Övriga bilder – Alice Johansson


Ett svar till “Butiksinvigning RUM21.”

  1. […] och personal i en salig röra. Vill du titta mera kika in hos bla Krickelin, Martinreda och trettiosjukvm. De som hängt med mig ett tag, sedan min förra blogg och min egna insomnade butik, vet hur jag […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *