Trettiosjukvm

Friday Favourite.

februari 27, 2015

Friday Favourite, Inredning

FridayFavourite5

Då var det dags för Friday Favourite även denna vecka! Som ni kanske minns att jag berättat håller jag just nu på med ”projekt: badrum” hemma just nu och det ska erkännas att det letas mycket efter de perfekta sakerna som ska få flytta in på den lilla (mycket lilla!!) ytan, som till exempel snygga handdukar… Så med tanke på att det är det som snurrar i tankarna mycket just nu så är det inte så konstigt att veckans tips blir dessa snyggingar från Le Kiosk!

 

Bilder: Le Kiosk


2 svar till “Friday Favourite.”

  1. Hanna Ahlin skriver:

    De är så fina! Såg liknande, också superfina, med fransar på Zara home. Tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *