Trettiosjukvm

Lyckoklöver & annat fint.

februari 11, 2015

Hemma hos mig, Inredning

Trettiosjukvm
 
Trettiosjukvm
 
Trettiosjukvm
 
Trettiosjukvm
 

Min lila Lyckoklöver är inte direkt i sitt esse just nu. Brukar vara så tät och fin men nuförtiden är den lite trött, tror den inte riktigt trivs såhär års…

Annars då? Jorå, tankarna skenar lite överallt just nu faktiskt, både på stort och smått! Det sker planer och drömmar inför 2015, vilket känns spännande! Älskar att det är ljust när jag går till jobbet och ljust när jag går hem, och att himlen över hamninloppet igår var så magiskt fin att jag ville hoppa av bussen och fota för att aldrig glömma.

Vad tycker ni förresten om Trettiosjukvm? Vad är det som gör att ni går in och läser, och vad tycker ni saknas? Er feedback är ovärderlig så ni får jätte gärna skriva något om ni har lust!

Ha en fin dag nu, och tack för att ni läser!

Bilder: trettiosjukvm


4 svar till “Lyckoklöver & annat fint.”

 1. Anna skriver:

  Hej Fanny,

  Jag gillar verkligen Trettiosjukvm, en riktigt mysig och härlig blogg! Jag brukar kika in här ett par gånger i veckan och få lite inspiration och pepp, både när det gäller inredning och Göteborgstips. Keep it up! :)

  • Trettiosjukvm skriver:

   Åh vad härligt o höra Anna, tusen tack! Det värmer! :) Kram, hoppas du fortsätter kika in!

 2. Martina höglund skriver:

  Bara älskar allt. Man blir väldigt inspirerad och allt gör mej så glad.
  Hoppas man springer på dej någon dag här i Göteborg. Ha en fortsatt underbar måndags kväll

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tusen tack Martina, vad glad jag blir! :) Då hoppas jag du kommer fram o säger hej! :) Tack detsamma till dig, Kram kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *